Home Events algemeen warenhuis Circulair Denim Event

Circulair Denim Event

Wil je net als koningin Maxima zien hoe de shredder van MUD Jeans werkt en alles te weten komen over circulaire jeans? Kom dan naar ons Circulaire Denim Event!

30 jaar geleden richtte Bert van Son MUD Jeans op en het bedrijf heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt maar is altijd trouw gebleven aan haar missie: “het is onze missie om de vervuilende mode-industrie te veranderen door te beginnen met hét meest populaire kledingstuk: de spijkerbroek”.

Op zaterdag 7 oktober komt Bert van Son naar Nieuw Mos Warenhuis om daar te vertellen over deze missie en over de meest recente ontwikkelingen bij MUD Jeans met hun 100% gerecyclede jeans. En natuurlijk beantwoord hij al je vragen over de duurzame productie van jeans. Samen met Cherisa Schouten  – die op die dag een volledig circulaire denim japon draagt, ontworpen en gemaakt door Petra van den Bend van DenimDutchie – zal hij de eerste oude MUD Jeans ter plekke in de shredder te doen.

Hup, de shredder in
Wil je zelf je oude MUD jeans meenemen om in de shredder te doen dan kan dat die middag en nog de hele week erna. Heb je een andere jeans voor in de shredder, dan is het belangrijk dat er niet meer dan 4% elastaan in de broek zit. Stop je een jeans in de shredder dan krijg je 10% korting op de aanschaf van een nieuwe MUD Jeans. De eerste 5 mensen die hun oude jeans in de shredder komen stoppen krijgen een toffe Tote bag van MUD Jeans cadeau!

Tijdens de Nieuw Mos Duurzame week 2023 bieden we onze klanten een unieke gelegenheid om hun oude MUDjeans of duurzame jeans van een ander merk in de shredder van MUDjeans te stoppen zodat er weer nieuwe jeans van gemaakt kunnen worden.

Meer informatie over dit event.

Datum

07 okt 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie
Aanmelden