Kopersporen bronzen tuingereedschap
Ieder jaar vindt in oktober de DSFW plaats. Dit evenement gaat niet over het showen van de nieuwste fashion trends van het aankomende seizoen, zoals de reguliere Fashion Weeks, maar over het inspireren en activeren van consumenten in het maken van duurzame keuzes. Door het hele land zijn kledingzaken, merken en ontwerpers aangesloten om kennis en tips te delen over ‘long-lasting’ gebruik van kleding en over duurzaam geproduceerde kleding.

Verander de productiewijze van kleding met jouw aankoop bij Nieuw Mos
In Amersfoort hebben we natuurlijk de luxe om een heel warenhuis vol duurzame kleding te hebben. Alles dat je daar koopt is duurzaam en daarmee draag je als consument bij aan het mogelijk maken dat de kledingbranche verandert. 

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk 
Onderneemster bij Nieuw Mos

Want met een heel warenhuis vol duurzame kleding hebben we de vraag naar duurzaam geproduceerde kleding zeker verhoogd en daarmee helpen we de makers van deze kleding in hun voortbestaan.

Nieuw Mos Warenhuis doet mee aan de DSFW van 6 t/m 12 oktober 2022
Ook wij doen natuurlijk mee, niet met een modeshow –die bewaren we tot het voorjaar– maar met de ‘Pas je perfecte jeans’-actie. Een duurzame jeans die jou echt goed zit gaat jaren met je mee en dat is super duurzaam. Want wie heeft er niet nog een jeans in de kast liggen die net niet lekker zit, net te kort is of uiteindelijk toch geen fijne kleur heeft? Dat wil je toch niet meer?

Met een duurzame jeans bespaar je 70% water ten opzichte van een reguliere jeans

Pas je perfecte jeans
Skinny, flared of een loose fit? Welke kleur, welke combinatie van materialen, welke maat? Voor het kiezen van je nieuwe duurzame jeans kun je beter even de tijd nemen om goed verschillende modellen door te passen. En die tijd investeren wij ook graag in jou door middel van advies en hulp bij het passen. Daarom kun je van 6 t/m 12 oktober een half uur ‘pas-tijd’ bij ons boeken waarin wij met persoonlijke aandacht en advies je helpen om jouw perfecte jeans te vinden.

Boek jouw persoonlijke jeans-pas-tijd tijdens de DSFW

Hoe kun je boeken?
Je kunt je op twee manieren aanmelden: stuur een e-mail met gewenste datum en tijd naar warenhuis@nieuwmos.nl of stuur een appje naar 06-18993837. Wij bevestigen de afspraak naar je en boeken de afspraak voor je in.

Meer info over de DSFW? Kijk op www.dsfw.nl.

Anita Groenendijk

nieuw mos warenhuis