Onze franchisevestiging van SLA Amersfoort is sinds 6 oktober EKO-goud (80-100%) gecertificeerd. Bavo van den Idsert van Stichting Eko-Keurmerk kwam persoonlijk het certificaat uitreiken aan Ruben Kool en assistent-bedrijfsleider van SLA Geesje Remijnse.

Wij zijn heel enthousiast over de toevoeging van SLA aan het winkelconcept. Joren en Ruben vertellen: ‘We hadden hier altijd al een uitgebreide koffiehoek waar ook met regelmatig gekookt werd. Dat was een fijne toevoeging voor de bestaande klanten. Met de SLA-formule bereiken we echter ook een nieuw en jonger publiek. Het is hip en gezond, en deze combinatie met een natuurvoedingswinkel was er nog niet in Amersfoort.’ Sinds de opening van Sla is de omzet verdrievoudigd wat heel fijn is voor de omloopsnelheid en versheid van de producten. Ook is het leuk dat we zoveel nieuwe klanten mogen begroeten en laten kennismaken met biologisch eten.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Ruben Kool
Ondernemer bij Nieuw Mos

Voor Nieuw Mos is de EKO-certificering een belangrijke punt op de ‘i’. ‘We zijn een biologische speciaalzaak en dus willen we onze consumenten de garantie bieden dat SLA vrijwel volledig met biologische ingrediënten werkt. Met het EKO-Horeca certificaat kunnen we dat transparant laten zien.