Het is feest bij SLA Amersfoort en we hopen dat jij met ons mee viert!

SLA Amersfoort is al niet meer weg te denken als plek om heerlijk koffie te drinken, te lunchen of een gezonde maaltijd af te halen, maar in juni bestaan we pas 1 jaar! Natuurlijk laten we dit niet zomaar voorbij gaan en hebben we een week lang leuke acties en op donderdag 13 juni een bijzondere manier om met jullie samen te vieren.

Een woelig jaar
Toen we in mei 2023 afscheid namen van het eetcafé hadden we niet kunnen bedenken dat het eerste jaar van SLA zo woelig zou worden.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Jolanda Sieders
Medewerker Nieuw Mos Warenhuis

De verbouwing alleen al van de winkel om ruimte te maken voor de saladebar bracht al aardig wat onrust met zich mee, terwijl we nog aan het wennen waren dat Theo en Heleen nu écht de winkel hadden verlaten na hun afscheid in december 2022. Het was voor veel klanten wennen dat de winkel nu in de bekwame handen van 3 jonge ondernemers was, die toch hun eigen manier van werken hebben.

En dan was daar ook het besluit van Joren om Nieuw Mos te verlaten. Ook van hem hebben we inmiddels afscheid genomen en is er in een korte tijd veel veranderd. Ruben en Anita zijn nu de ondernemers van Nieuw Mos (zie het lentenummer van ons magazine) en met hen is er een nieuwe organisatiestructuur ontstaan, met ook een operationeel manager voor SLA.

Preppen en scheppen

Geesje Remijnse zwaait de scepter in de saladebar bij Nieuw Mos. Ze stuurt de flinke schare jonge mensen aan, die vanaf half 10 aan de voorbereiding beginnen van de heerlijke salades, bowls, sapjes en ander lekkers voor die dag. Ze ‘preppen’ de bakken met verse groentes en andere ingrediënten, zodat die bij het ‘scheppen’ van de gerechten binnen handbereik zijn. En hoewel er nog spiekbriefjes hangen, weten ze de meeste gerechten al uit hun hoofd!

Inmiddels hebben we nu zowel het zomer- als het wintermenu nu een keer gehad en is er aardig wat routine ontstaan. Het was een flinke klus, maar het staat nu als een huis!

En nu: FEEST!

Natuurlijk gaan we flink uitpakken met het 1-jarig bestaan van SLA Amersfoort. Iedere dag in de week van maandag 10 t/m zondag 16 juni is er een aanbieding, zodat je – mocht je nog niet alles hebben geproefd van SLA – kunt kennismaken met het hele menu. Houd onze socials in de gaten of bekijk onze flyer.

Op donderdag 13 juni vieren we de verjaardag van SLA met een feestelijke Midzomertafel. Schuif gezellig aan en proef voor 15 euro de magie van veggies. Voor deze maaltijd hebben we een heerlijk menu samengesteld: een soepje, kleine salade (kies uit de Summer Ceasar of de Oh Gado Gado) of curry bowl (de Indiase Dahl) en als toetje een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers.

Schuif jij ook gezellig aan? Reserveer jouw plekje direct via de knop hieronder en vier met ons mee.