Feest in het warenhuis!

Op vrijdag 15 april bestaat het warenhuis 1 jaar. In de week ervoor is het feest in het warenhuis met winacties, aanbiedingen en allerlei duurzame activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je aanmelden. 
Sanna en Anita
Houd onze Instagrampagina in de gaten voor winacties en mooie aanbiedingen!

Wie jarig is, trakteert… 

Daarom bieden we jou als klant een prachtig programma met een markt, gratis workshops en lezing en een modeshow. En als kers op de taart zijn er de hele week fantastische winacties! 

zaterdag 9 april – 11.00 – 16.00 uur
Markt met lokale ondernemers zoals MooiLeer033, Ineke Verdoner en Hou van Hout.

zondag 10 t/m woensdag 13 april
Duurzame workshops met merken uit het warenhuis.

maandag 11 april – 19.30 uur
Lezing door Jessica & Maik over hoe je een plantaardige lifestyle kunt integreren in je gezin. www.veganrevolutie.nl

donderdag 14 april – 19.30 uur
Modeshow met de nieuwste lentemode, geshowd door de medewerkers van nieuw mos!

vrijdag 15 april
Vandaag bestaat het warenhuis precies 1 jaar en daarom is het feest in de winkel. Kom langs voor een taartje en gezelligheid én kijk of jij één van de winnaars bent van onze winacties.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de verschillende programma-onderdelen en hoe je je kunt aanmelden. 

;

zaterdag 9 april: markt met onze lokale leveranciers

Omdat wij geloven in duurzaam én lokaal, hebben we een aantal van onze lokale leveranciers uitgenodigd. Je kunt hen het hemd van het lijf vragen over hun producten en de keuzes die ze maken rondom duurzaamheid.

De volgende ondernemers zijn aanwezig op de markt:

Feest in het warenhuis

zondag 10 t/m woensdag 13 april: workshops

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende workshops en de lezing op dinsdag. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Stuur dan een e-mail naar feestweek@nieuwmos.nl.

Fermenteren met Peter van Berckel

Leer met Peter van Berckel, fermentatie-expert en natuurvoedingskundige de fijne kneepjes van groentefermenteren. Je leert o.a. wat het doet voor je gezondheid en 3 technieken om met groente om te gaan. Neem je notitieblok mee en leer veel zodat je thuis zelf gelijk aan de slag kunt! Peter signeert met plezier zijn boek ‘Tsukémono, snelle groentefermentaties uit Japan’.

zondag 10 april
15.00 – 17.00 uur
maximaal 20 deelnemers

Creatief Reflecteren met Jolanda Sieders

Laat je onderbewuste spreken – of eigenlijk zien – welk thema uit de (zelf)reflectiekaarten jouw aandacht vraagt en breng dat op een canvas doek in beeld. Schilderen, knippen & plakken, schrijven, alles mag! Jolanda Sieders van StilleWateren begeleid je bij dit proces.

maandag 11 april
15.00 – 17.00 uur
maximaal 8 deelnemers

Jouw stijl, jouw persoonlijkheid

Tijdens de workshop van Jolanda de Kok van Jouw Palet ontdek je meer over de kleding die past bij jouw persoonlijkheid en je figuur. Welke modellen, stoffen en prints laten jou op je mooist zien? Natuurlijk maken we het heel praktisch met kleding uit de winkel.

dinsdag 12 april
15.00 – 17.00 uur
maximaal 8 deelnemers

Natuurlijke BoHo make-up met Mariska Bakker

Geen troep op je huid en er tóch heel verzorgd uit zien? Dat kan met de make-up van BoHo. Mariska Bakker van Amé Salon voor schoonheid en leefstijl is een specialist op het gebied van huidverzorging en deel haar tips & tricks op het gebied van make-up.

woensdag 13 april
15.00 – 17.00 uur
maximaal 8 deelnemers

maandag 11 april: Lezing door Jessica & Maik van VeganFamily

We zijn al een poosje fan van Jessica & Maik, niet alleen vanwege hun geweldige kookboeken, maar ook doordat ze een vegan lifestyle heel toegankelijk maken – ook voor gezinnen!

In deze lezing vertellen Jessica & Maik hoe zij Vegan Family zijn geworden en geven ze tips over hoe jij ook een (meer) plantaardige levensstijl kunt ontwikkelen.

Na afloop signeren zij hun boeken: Vegan Revolutie, Vegan Power en Vegan Familie. Kijk op www.veganrevolutie.nl voor meer info.

Maximaal 30 deelnemers

‘Een plantaardige lifestyle integreren in je gezin’

Donderdag 14 april: Modeshow

We laten graag de voorjaarsmode aan jullie zien en hoe kan dat beter dan door een modeshow! De medewerkers van het warenhuis laten zien hoe je de mode van onze merken kunt dragen én combineren.

We starten om 19.30 uur; meld je aan om zeker te zijn van een plekje! 

‘Ga stralend én duurzaam de lente in!’