Heb je bij Nieuw Mos Warenhuis een kledingstuk gekocht dat je uiteindelijk toch weinig draagt? Dan kun jij je Gedragen Goed bij ons inleveren, zodat iemand anders er nog jarenlang plezier van kan hebben. Het is fijn als duurzaam geproduceerde kleding lang gedragen wordt en dat willen wij graag stimuleren. Jij ontvangt dan een kortingsbon van 20% voor op de kledingcollectie.

Positieve impact

Met Nieuw Mos Warenhuis willen we graag een positieve impact maken op de duurzame kledingindustrie. Daarom verkopen wij tot nu toe nieuw geproduceerde kleding om zo de kledingbranche te veranderen. We kiezen voor merken die kleding aanbieden van duurzame materialen, die geproduceerd zijn onder faire omstandigheden en die zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk
Ondernemer bij Nieuw Mos

Na de verkoop van een kledingstuk in het warenhuis begint de gebruikersfase. We geven graag advies over het reinigen van je kledingstuk, het repareren en verzorgen van je item. Soms verandert er iets in je leven of aan je lijf zodat een gekozen kledingstuk niet meer bij je past en je het weinig draagt. Omdat we willen dat de gebruikersfase van een duurzaam geproduceerd kledingstuk zo lang mogelijk is, bieden we nu GEDRAGEN GOED aan. Kleding die goed is gedragen en bij iemand anders weer gedragen goed kan worden.

 

Hoe werkt het

  • Je Gedragen Goed is aangeschaft bij Nieuw Mos Warenhuis
  • Het kledingstuk is zo goed als nieuw
  • Het kledingstuk is gewassen en gestreken
  • Na inlevering nemen wij de tijd om te bepalen of we het kledingstuk wel of niet in het warenhuis zullen ophangen. Je krijgt van ons binnen 7 dagen een berichtje of we het in het rek hangen of dat we het kledingstuk aan je teruggeven
  • Na acceptatie ontvang je een kortingsbon van 20% op een item uit de kledingcollectie