Parkeerinstructies

Onder de winkel is er de mogelijkheid om gratis te parkeren in de parkeergarage Weltevreden!

Gratis parkeren

Als je niet lopend of met de fiets naar de winkel komt is er voor de deur van de winkel de mogelijkheid om de auto te parkeren. Dit zijn parkeerplaatsen waarvoor betaald moet worden via de betaalunit aan de weg of via een parkeerapp. Maar onder de winkel is er de mogelijkheid om gratis te parkeren in de parkeergarage Weltevreden!

Hoe kom ik bij de gratis parkeerplaatsen?
Rijd naar de Leusderweg via de Kersenbaan. Zo’n 200 meter voor het kruispunt van de Kersenbaan met de Leusderweg is aan de linkerkant een kleine afrit naar parkeergarage Weltevreden. Neem die afrit en stop voor het hek van de parkeergarage. Aan de muur zit een belkastje, druk op de bel waar Nieuw Mos achter staat, vanuit de winkel wordt na controle het hek open gedaan. 

Parkeren gratis bij Nieuw Mos in Amersfoort

Je rijdt linksom de parkeergarage in, volg de bordjes naar de 13 parkeerplaatsen aan de rechterzijde van de parkeergarage. Boven elke parkeerplaats hangt ook een bordje van de winkel. Verlaat de parkeergarage via de trap in het midden. Loop boven gekomen rechtdoor naar de Leusderweg en sla rechtsaf voor de winkel. Je kunt maximaal 2 uur parkeren op deze plaatsen. Als deze plaatsen vol zijn mag er helaas niet geparkeerd worden op de andere plekken van de bewoners.

Hoe kom ik de parkeergarage weer uit?
Rijdt tot aan de stopstreep die voor de bocht naar de uitgang op de grond staat en wacht tot de deur helemaal open is en het licht op groen. Rijdt de parkeergarage uit en sla direct linksaf de Kersenbaan weer op.