Tijdens de Nieuw Mos Duurzame Week 2023 introduceren we de Groene Boekenkast. De plek om boeken te kunnen lenen en te ruilen, want als er iets is wat lang en door meerdere mensen gebruikt kan worden dan zijn het wel boeken. En laten we daar nu net dol op zijn bij Nieuw Mos!

Het principe is simpel: heb je een boek gelezen en denk je dat anderen daar ook veel leesplezier aan zullen beleven? Zet je boek dan in de Groene Boekenkast zodat anderen het boek kunnen meenemen en lezen. Het is fijn als het boek dan in goede staat is.

En loop je langs de Groene Boekenkast en zie je een boek staan wat je erg interessant of leuk lijkt, dan mag je het meenemen. Misschien zet je het na een tijdje terug of zet je een ander boek er voor in de plaats.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk
Ondernemer bij Nieuw Mos

Wij zullen regelmatig door de boekenkast gaan om te zorgen dat deze opgeruimd blijft en titels die helemaal niet meegenomen worden zullen we na een tijdje weghalen en een andere bestemming geven.

De Groene Boekenkast vind je vanaf maandag 9 oktober naast de inpaktafel in de buurt van de kassa’s. We wensen iedereen veel leesplezier!