Kopersporen bronzen tuingereedschap
Begin juni kregen we een nieuwe voorraad prachtige kledingstukken vanuit Engeland opgestuurd van het Nederlands/Engelse merk NAAiNAAi – handmade in Devon. Aan deze kleding zit een bijzonder verhaal vast, ze worden met de hand gemaakt door het bedrijf van de zus van Ruben Kool (één van de ondernemers van Nieuw Mos)! Suzanne Kool woont al een kleine 20 jaar in Engeland en heeft haar eigen kledinglabel opgezet met allemaal prachtige, duurzame en tijdloze kleding.

Comfortabel en duurzaam

Opgegroeid in Nederland, via de Vrije School uiteindelijk zelf Vrije School juf geworden, is zij haar creatieve kwaliteiten in gaan zetten voor het maken van duurzame kleding. Suzanne vertelt: “Onze dameskleding is ontworpen met in gedachten een bewuste levensstijl. Wij vinden dat kleding comfortabel en duurzaam moet zijn en toch flatterend voor alle soorten en maten. Het is mogelijk om er geweldig uit te zien, je goed te voelen en tegelijkertijd mooi dingen te doen voor ons milieu!”

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk is manager van het Nieuw Mos Warenhuis en verzorgt de communicatie van Nieuw Mos.

Materialen

“Door materialen te kiezen die natuurlijk, biologisch, Oeko-tex gecertificeerd zijn en ervoor te zorgen dat ze ethisch zijn geproduceerd, kom je een heel eind en daar zijn we trots op.” Suzanne kiest voor prachtige stoffen van linnen, tencel of heerlijk zacht biologisch katoen. De ontwerpen dragen comfortabel en zijn makkelijk iets losser of strakker te maken, aanpasbaar voor iedere vrouw in elke fase in haar leven.

NAAiNAAi bij Nieuw Mos Warenhuis

Een heel aantal klanten hebben al met veel enthousiasme kennis gemaakt met de kleding van Suzanne. Begin juni is er een nieuwe zending binnen gekomen met een paar nieuwe ontwerpen die we aan de collectie hebben toegevoegd: een zacht en comfortabel van gequild katoen roze jasje en een prachtige zomerse blouse in een warme roestkleur. Ook hebben we een heel handig en soepel toilettasje voor de aankomende zomerperiode. In het duurzame warenhuis laten we je graag kennismaken met de in Nederland unieke collectie van Suzanne Kool.

Anita Groenendijk

Nieuw Mos Warenhuis