Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van de baby en de kersverse moeder, doordat ze zo min mogelijk belastende stoffen bevatten. Je baby en jij zijn extra gevoelig rondom de geboorte en daarom is het belangrijk om je lichaam en dat van je baby zo weinig mogelijk te belasten. Alle energie heb je hard nodig voor andere dingen: voor jou onder andere om te herstellen na de geboorte en voor de borstvoeding; voor je baby uiteraard om te groeien.

Ontspannen geboorte

Naast dat de producten in het natuurlijke kraampakket allemaal zo natuurlijk mogelijk zijn, is ook de beleving anders. Vrouwen vinden het natuurlijke kraampakket over het algemeen een feestje om uit te pakken, wat bijdraagt aan een ontspannen sfeer rondom de geboorte. Een ontspannen sfeer rondom de geboorte draagt bij aan het aanmaken van de juiste hormonen en maakt de kans op een voorspoedige geboorte groter.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Marieke van Hal
Winkelmedewerker

  Beste kwaliteit

  Met een natuurlijk kraampakket kiest de vrouw voor de beste kwaliteit voor haarzelf en haar baby en laat ze ook nog eens een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis of thuis. Het is een bewuste keuze die bijdraagt aan meer liefdevolle geboortes. Wat je ook kiest, een natuurlijk kraampakket levert een positieve bijdrage aan jou, je baby én het milieu!

  Inhoud van het natuurlijke kraampakket

  Het natuurlijk kraampakket bevat, net als het kraampakket van de verzekering, alle benodigde verzorgingsproducten rondom de geboorte. Voor alle producten is er een zo duurzaam, eerlijk en liefdevol alternatief gevonden, denk bijvoorbeeld aan kraamverband van biologisch katoen in plaats van regulier kraamverband met plastic en restgifstoffen, of gaasjes die gamma-gesteriliseerd zijn in plaats van gebleekt met chloor, een cordring in plaats van een plastic navelklem en een natuurlijke handzeep in plaats van een chemische handgel. Ook bevat het kraampakket extra producten zoals kamille-kruiden en heilwol (gekaarde wol met lanoline dat genezing bevordert).

  Het natuurlijke kraampakket is nu verkrijgbaar in onze winkel voor € 69,95.

  Marieke van Hal

  Winkelmedewerker