Het warenhuis begint zo langzamerhand al aardig vol te raken met onze nieuwe voorjaars- en zomercollectie; heerlijk al die frisse kleuren en luchtige items. Nog niet alles is binnen, maar dat verwachten we de aankomende weken wel. Natuurlijk laten we jullie graag kennismaken met deze collectie en onze nieuwe merken en zitten we vol inspiratie voor leuke stylingtips waarmee we jullie graag verrassen!

Geen voorjaarsmodeshow
De afgelopen jaren hebben we in april steeds de ontzettend leuke en goed bezochte modeshow georganiseerd waarin medewerkers en vooral ook veel klanten meeliepen. Met elkaar maakten we er een feestje van. Door alle wateroverlast die we nog steeds op onze

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk
Ondernemer bij Nieuw Mos

benedenverdieping hebben kunnen we de modeshow dit jaar niet organiseren. We hebben dan ruimte nodig om alle outfits te organiseren en ruimte voor onze 30 modellen die meelopen. Hopelijk worden deze zomer de muren van de benedenverdieping geïmpregneerd en kunnen we de benedenverdieping opnieuw inrichten zodat het weer een frisse en fijne ruimte wordt met ook weer droge magazijnen.

We hebben het besluit moeten nemen om de modeshow niet in het voorjaar te doen maar in het najaar met onze najaars- en wintercollectie, dat wordt natuurlijk ook heel erg leuk. Dan is er ook ruimte voor jassen, sjaals, mutsen en veel laagjes en ik kan alvast verklappen dat Gerianne en ik een hele toffe wintercollectie hebben ingekocht!

Inspiratieavond naar het voorjaar
In het najaar hielden we altijd een inspiratieavond met 4 modellen waarin we veel combinatie mogelijkheden lieten zien en styling tips gaven en dat gaan we nu dus lekker in het voorjaar doen! Denk aan kleur, zomerjurken, sandalen, luchtige sjaals en herenkorte broeken. Ik zie een uiterst vrolijke en gezellige avond voor me vol met duurzame mode voor dames én heren.

Dus noteer alvast: DONDERDAG 16 mei 19.30-21:-00 uur! En zoals gebruikelijk is er zeker tijd en ruimte om die avond te shoppen en met 10% korting je aankopen te doen.

Modellen
Vind je het leuk om die avond één van de modellen te zijn? We zoeken altijd twee heren- en twee dames-modellen, een beetje divers van leeftijd en postuur zodat er een mooie diversiteit is. Geef je dan op bij één van de medewerkers van het warenhuis, dan neemt Gerianne contact met je op voor meer informatie.

Anita Groenendijk