Kopersporen bronzen tuingereedschap
Sinds de opening van het warenhuis op 15 april hebben we zoveel enthousiaste klanten mogen ontvangen, wat een feestje! Veel klanten zijn verrast door het ruime aanbod en zijn blij om zoveel duurzame spullen op één plek te vinden.

Ook heel fijn dat we zoveel positieve reacties op de inrichting en de sfeer krijgen, we vinden het zelf een prettige en lichte plek om te werken. En ook heel gezellig 😊.

We hebben er voor gekozen om geen kantoor in de ruimtes achter in te richten, maar aan de tafel in de winkel onze bestellingen en andere werkzaamheden te doen. Het was even wennen, vooral om alles dan ook lekker opgeruimd te houden, maar het geeft een soort ontspannen huiselijkheid en het grote voordeel is dat we dan in contact met onze klanten kunnen blijven.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk is manager van het Nieuw Mos Warenhuis en verzorgt de communicatie van Nieuw Mos.

We komen langzaam in het ritme

Met het team ontdekken we langzaam het ritme van het warenhuis, we bedenken steeds betere versies van ons klantenbestelsysteem en we hebben de eerste jeanstrainingsavond gehad zodat iedereen een goed advies bij de jeans kan geven. 

Daarnaast werken we aan een informatieboek van al onze merken, met daarin informatie over het bedrijf, productieproces, materialen ed. Het is een herbeleven van de keuzes die we eerder hebben gemaakt en het maakt ons alleen maar nog enthousiaster. Wat een prachtige producten kunnen we in het warenhuis aanbieden!

druiven wijn

We komen tot bloei

Het voelt goed om in deze lentetijd langzaam te groeien en steviger te worden als warenhuis. Alles is nog pril en nieuw maar onze wortels groeien steeds steviger en de blaadjes beginnen al uit te lopen!

Namens het hele team, Sanna en Anita