Het 2-jarig bestaan van ons Nieuw Mos warenhuis is een feit!
En ook dit jaar hebben we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Vorig jaar was de modeshow zo’n groot succes en was de wens erg aanwezig om dit tot een jaarlijks event te maken. En, ook dit jaar is de modeshow weer een mega succes geworden. Het was een fantastische avond waarin we onze duurzame lente- en zomercollectie aan jullie, onze klanten hebben geshowd.

Modellen

Er liepen dit jaar wel 30 modellen mee in de modeshow. Stuk voor stuk uniek liepen ze te shinen over de groene loper. Onze modellen komen overal vandaan: medewerkers en klanten van Nieuw Mos,

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Sarah-Marjan de Jong
medewerker Nieuw Mos

familieleden en dit jaar liep er ook een model van een duurzaam modellenbureau mee. Een prachtige groep mensen die samen een schitterende show hebben neergezet.

De avond

Met een welkomstdrankje kwamen onze gasten de winkel binnenlopen, namen plaats op de stoelen of kozen voor een plekje bij een sta-tafel. De modeshow ging van start en stuk voor stuk liepen de modellen de groene loper over, in inspirerende outfits. Anita en Gerianne vertelden van welke merken en materialen de prachtig gemaakte kledingstukken waren.
Tot slot liepen alle modellen samen nog een keer over de groene loper, voor een groot applaus.
Hierna was er gelegenheid om onder het genot van een hapje, gemaakt door onze kokkin Ellen Diels en een verfrissend drankje, te shoppen in ons prachtige duurzame warenhuis.

“Klanten blij maken met duurzame producten geeft een voldaan gevoel zeker op zo’n avond” vertelde Marije van Reek (medewerker van Nieuw Mos).

Instagram live

Dit jaar kon je zelfs via Instagram live, online meekijken met de modeshow. Wat een rijkdom dat mensen dichtbij en mensen van heel ver weg mee kunnen genieten van de energie die loskomt op die avond.

Kaylie Palm: “Hier vanuit Mexico heb ik onwijs genoten van de show!”

Liesbeth Jansen: “Het was te ver reizen, maar mijn kleinzoon heeft de telefoon op de tv aangesloten en zo kon ik toch meegenieten.”

Leerzame stage-ervaring

Ik ben dankbaar voor deze kans. Ik heb een zeer leerzame stage-ervaring gehad bij Nieuw Mos Warenhuis. Ik studeer eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Als stage mocht ik samen met Anita en het team van het warenhuis de modeshow organiseren. Wat een mooie praktijkervaring was; vanuit mijn studie heb ik veel tools meegenomen en in de praktijk mogen toepassen. Ik leer graag door te doen. Het maken van een draaiboek, planningen, begroting en het verzorgen van de catering, visagist en een fotograaf.
Het was een leuke ervaring, met trots kijk ik en vele anderen met mij terug op een geslaagd event!

Sarah-Marjan de Jong