Mospas

Doe mee met de Mospas!

Wij willen graag dat klanten zich bij ons thuis voelen en samen met ons zich op een positieve manier inzetten voor meer biologische producten, faire kleding en gezonde voeding. Je kunt daaraan bijdragen door de Mospas aan te schaffen; hierdoor draag je er aan bij dat er in de keten steeds meer duurzaam wordt verbouwd en geproduceerd. Met de Mospas krijg je 6% korting op al je aankopen in de natuurvoedingswinkel, het warenhuis én bij SLA Amersfoort (met uitzondering van aanbiedingen).

  Samen verduurzamen we de productieketen en dragen we bij aan een duurzamere wereld

  Een deel van de bijdrage wordt gebruikt om de korting te financieren. Daarnaast besteden we €30 van die €100 voor activiteiten of diensten die onze klanten helpen om betere duurzame keuzes te maken. We maken bijvoorbeeld het informatieve Nieuw Mos Magazine zonder advertenties. Maar denk ook aan workshops, informatieavonden of informatie op de website over producten, over achtergronden ed.

  €20 van die €100 gebruiken we om te kunnen schenken aan niet-commerciële projecten of initiatieven die zich ook inzetten voor het welzijn van de aarde en de mensen op het gebied van duurzaamheid. Het liefst lokaal in Amersfoort of in de omgeving zodat er een persoonlijke band is en wij en de klant ook naar die plek of het initiatief toe kunnen.

  Vanaf 2025 kiezen we deze projecten graag vanuit de suggesties van pashouders, hier richten we op dit moment een proces voor in.

  Hoe werkt het?

  • Je vraagt de pas aan via onderstaande knop en betaalt 100 euro om een jaar de pas te kunnen gebruiken.
  • Binnen twee weken drukken wij de pas af.
  • Je ontvangt een afhaalbericht per mail.

  De Frans & Hilde Hof, centrum Amersfoort (foto Paul van Gessel)

  Besteding van de bijdrage

  Hieronder kunt u aan het einde van het jaar zien, hoeveel geld er in het fonds gestort is en waaraan dit is uitgegeven.

  %

  aanbieden diensten en activiteiten zoals het magazine, lezingen en workshops

  %

  compensatie van de korting in de natuurvoedings-winkel, het warenhuis en bij SLA Amersfoort

  %

  schenkingen aan lokale, niet-commerciële projecten - in 2024 was dat de Frans & Hilde Hof