Kopersporen bronzen tuingereedschap
Veel van onze vaste klanten hebben al een Nieuw Mos-klantenpas. Hiermee krijgen zij 6% korting op hun boodschappen, zelfs op aankopen in het nieuwe warenhuis. Bovendien ondersteunen zij de verduurzaming van de winkel alsmede financiering van kleinschalige, regionale projecten op het gebied van duurzame voedselvoorziening. Wil je ook meedoen?

Verduurzamen winkel en voedselketen

Aan de basis van het klantenpassysteem ligt het idee om verbinding te maken tussen consumenten, de winkel en de producenten van ons biologische voedsel. We doen dat door een aanschafbedrag te vragen voor de pas, momenteel 100 euro voor één jaar lidmaatschap. 

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Joren Jacobs is mede-eigenaar van Nieuw Mos en deelt graag zijn ervaringen op en achter de winkelvloer.

De inkomsten komen terecht in een fonds en van daaruit investeert Nieuw Mos direct in de verduurzaming van de winkel en doen wij schenkingen aan (kleine) bio-agrariërs in onze regio die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun bedrijfsvoering te verduurzamen of te verbeteren. We maken deze samenwerking zichtbaar via onze nieuwsbrief, magazine en op de website. Ook organiseren we mogelijkheden om de lokale boeren te bezoeken waarmee Nieuw Mos samenwerkt.

druiven wijn

Foto: Gezellige streekmarkt op Boerderij Eyckenstein, fotograaf: Ferry Streng

Hoe het werkt

Wil je ook meedoen aan het versterken van regionale, duurzame voedselketens met Nieuw Mos als centrale marktplaats en een jaar lang 6% korting krijgen op je boodschappen? Het werkt als volgt:

  • Aanvragen van de pas kan in de winkel
  • Je betaalt 100 euro om een jaar van de pas gebruik te kunnen maken.
  • Binnen twee weken drukken wij zelf de pas af.
  • Je ontvangt een afhaalbericht per mail.

Even klein rekensommetje. Om die 100 euro eruit te halen, moet je in een jaar tijd 1.667 euro aan boodschappen doen (m.u.v. acties) dan wel aankopen in ons warenhuis; dat is gemiddeld 32 euro per week. Goed om te weten als je nog twijfelt. Een deel van onze klanten heeft de pas puur uit ideologische motieven, terwijl een ander deel de korting wel echt nodig heeft. We verwelkom je graag als nieuwe pashouder!

Joren Jacobs