Na een korte, maar intensieve verbouwing onder aanvoering van Ruben, is dinsdag 13 juni SLA Amersfoort geopend. Om klokslag 13 uur verwelkomden we de eerste, enthousiaste klant. In de uren en dagen daarna stroomden nog meer geïnteresseerden toe. Een turbulente start, maar gelukkig kregen we veel hulp van de routiniers van de hoofdorganisatie van SLA, waarvoor veel dank!

Een kijkje in de voormalige ‘koffiehoek’ laat overigens wel zien dat we nog niet klaar zijn met de inrichting, maar gelukkig kunnen we onze klanten al wel volledig bedienen nu het zomerseizoen is begonnen en iedereen zin heeft in een goede (maaltijd-) salade en een frisse juice of smoothie.

Werk in uitvoering
De komende tijd wordt er nog gewerkt aan de finishing touch in de bar; er komt meer groen en ook de bekleding van de banken zal nog

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Joren Jacobs
Ondernemer bij Nieuw Mos

gemaakt worden. Daarnaast komt er nog een afwerking van de vernieuwde broodafdeling, want ook die is aangepast om beter in de ruimte te passen. Heel bijzonder zijn de marmeren elementen in de saladebar. Ruben en ik plaatsten die afgelopen ochtend nog eigenhandig –en met gevaar voor eigen vingers! Het zal voor iedereen nog even wennen zijn in deze nieuwe situatie te werken en winkelen, eten en drinken, zeker nu er nog af en toe iemand met een ladder, met gereedschap of meubelstukken rondloopt. Ook het broodteam moet weer wennen, want koffie en thee haal je nu bij SLA en de presentatie van de broden is weer helemaal veranderd. Zo staat er bij de ‘ingang’ van het brood een grote tafel met verse koeken en broodjes die je als klant makkelijk mee kunt pakken.

Dankwoordje
Naast Ruben, die de projectrealisatie echt getrokken heeft, hebben vele andere hard gewerk om SLA op te kunnen leveren, waaronder Peter Bokkers, de echtgenoot van onze eigen Gerianne, en Jelle Mulder, onze klusjesman sinds jaar en dag. Dank aan hen en alle andere klussers, techneuten en de mensen van SLA, zoals Hans Bruning, die ons steeds terzijde hebben gestaan. Tot slot ook een dankwoord aan onze eigen medewerkers die de (interne) overstap gemaakt hebben naar SLA en inmiddels flink aan de slag zijn gegaan.

Ik hoop dat we ook jou binnenkort een keer mogen verwachten. Misschien is woensdag 21 juni een mooie gelegenheid; vanaf 17 uur vieren we een leuk openingsfeestje en kan iedereen komen eten tegen 50% korting!

Joren Jacobs

Lees hier het interview met de Stad Amersfoort