Na het succes van de modeshow van vorig jaar tijdens de feestweek en de goed bezochte klantenavond in november keken we al maanden uit naar dit geweldige event: de modeshow van 2023. Met maar liefst 30 modellen en ruim 120 bezoekers hebben we de nieuwe voorjaars- en zomermode goed in het zonnetje gezet.

Nieuw was dit jaar de ‘Instagram Live’; mensen die niet naar de winkel konden komen waren op deze manier toch ook in de gelegenheid om mee te genieten van de nieuwe mode, schoenen en accessoires. Mocht je het gemist hebben, dan kun je de modeshow nog steeds bekijken op ons Instagram-account.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk
Ondernemer bij Nieuw Mos

Duurzame mode is voor iedereen

Dit jaar liepen er (nog) meer klanten van het warenhuis mee, inclusief een professioneel model: Cherisa Schouten. Niet dat de collega’s van Nieuw Mos het minder goed deden; bij álle modellen spatte het plezier en enthousiasme er vanaf.

De modellen zijn bewust gekozen uit alle leeftijdscategorieën en maten, om te laten zien dat duurzame mode echt voor iedereen is. Of je nu van sportief houdt of toch meer van een tikkeltje chic, we hebben voor iedereen wel iets moois in huis. We helpen je graag met het ontdekken van onze collectie.

Event-manager in spé

De modeshow werd grotendeels georganiseerd door Sarah-Marjan, die in het weekend in het warenhuis werkt naast haar opleiding tot Event Manager op het HBO. Van marketing-acties tot uitnodigingen voor onze merken en van lijstjes met modellen tot het regelen van glazen voor de champagne; Sarah-Marjan had het allemaal onder controle.

We willen niet alleen Sarah-Marjan, maar iedereen die betrokken was bij de modeshow nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan dit geweldige evenement. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen. En, we kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Anita Groenendijk

De foto’s zijn ook dit jaar gemaakt door Gert-Jan van Dijk