Heb jij dat ook? Je favoriete kleur in een palet met diverse make-up-kleuren is altijd als eerste op en dan moet je eigenlijk een heel nieuw palet kopen om die kleur weer erin te hebben. Benecos heeft daar een super-mooie oplossing voor met een heleboel prachtige nieuwe kleuren waar al je favoriete kleuren bij elkaar in kunnen.

Het plasticvrije refill-palet is ontworpen met een geïntegreerde spiegel, ook heel handig voor op reis. Er zijn lege paletten beschikbaar die je direct helemaal naar je eigen keuze samen kunt stellen. Je kunt deze paletten steeds weer opnieuw samenstellen en dus ook bijvoorbeeld aanpassen aan het seizoen.

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Anita Groenendijk
Ondernemer bij Nieuw Mos

De nieuwe natuurlijke oogschaduwpaletten van Benecos zijn er ook in een aantal voorgevulde paletten met prachtige warme kleuren. Niet alleen voor je oogschaduw, maar ook met blush, hightlighter en lip & cheek balm. De samengestelde paletten zijn er in medium en large in de kleurcombinaties Marrakech, Stockholm, New York en Florence. Deze paletten zijn makkelijk in het gebruik en de kleuren laten zich goed blenden.

De minerale make-up van Benecos is dierproefvrij. Dat betekent dat er geen dierproeven gedaan worden bij de ontwikkeling en bij het testen op het eindproduct. Alle make-up is vrij van parabenen, siliconen, chemische ingrediënten, hormoonverstorende stoffen en bismuth chloride. Gezonde make-up voor jou dus. De vegan make-up is zonder dierlijke ingrediënten. Deze make-up is ook vrij van honing, karmijn en bijenwas.

We helpen je graag bij het samenstellen van de kleuren die het beste bij jou passen.

Anita Groenendijk