Operationeel manager DKW/HVC/KASSA

28 tot 36 uur per week

Nieuw Mos is de plek voor al je duurzame aankopen, met een natuurvoedingswinkel, duurzaam warenhuis en saladebar SLA is het dé groene spot van Amersfoort.

Bij Nieuw Mos werken ruim 50 betrokken medewerkers die elke dag het verschil willen maken in duurzaamheid. Vanwege groei van onze organisatie zoeken wij een operationeel manager DKW/HVC/KASSA in onze natuurvoedingswinkel. Samen met de operationeel managers VERS, WARENHUIS en SLA vorm je met de ondernemers het managementteam.

Als operationeel Manager DKW/HVC/Kassa ben je verantwoordelijk voor de afdeling Droge KruideniersWaren, Homeopathie, Voedingssupplementen en Cosmetica en kassa. Je geeft leiding aan o.a. cassières, verkoopspecialisten en vulploeg medewerkers. De operationeel manager is naast leidinggevend ook zelf uitvoerend werkzaam in de winkel en aanspreekpunt voor klanten en medewerkers.

Wat verwachten wij
Voor de functie van operationeel manager DKW/HVC/KASSA zoeken wij een gedreven persoon die affiniteit heeft met (biologische) voeding. Je bent verantwoordelijk voor een goed functionerende afdeling voor onze betrokken klanten. Je hebt productkennis of bent bereid je hierin te scholen. Je draagt zorg voor het optimaal inrichten van het verkoopproces om het beste resultaat te behalen. Je weet je team te motiveren, te stimuleren en te inspireren om de gestelde doelen te bereiken. Je zorgt voor een prettige sfeer en werkt mee. Verder zorg je voor netheid en hygiëne en voor een accurate en actuele administratie.

Wat vragen wij
Je hebt meerdere jaren ervaring in de retail of horeca en bent gewend om medewerkers te coachen en motiveren. Je hebt commerciële- en leidinggevende kwaliteiten. Je vindt het leuk om te verkopen, presenteert de producten aantrekkelijk en ziet lokale kansen die je graag verzilvert. Je smeedt je eigen team, samen met de ondernemer, voert onder andere functionerings- en beoordelingsgesprekken en zorgt ervoor dat de winkelmedewerkers de kennis en vaardigheden hebben om hun werk goed uit te voeren. Je hebt affiniteit met en kennis van biologische en biodynamische voeding.

Wat bieden wij
Wij bieden een functie waar je je leiderschap verder kunt ontwikkelen in een organisatie die zich dagelijks inzet om idealen te verwezenlijken. Salariëring vindt plaats volgens het functiewaarderingssysteem levensmiddelen in functiegroep E. Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt ca. € 2.600 tot maximaal € 3.000 bruto (incl. ATV) per 4 weken bij een fulltime dienstverband, excl. vakantiegeld en secundaire voorwaarden zoals korting op je boodschappen, in het warenhuis en bij SLA.

Interesse?
Reageer dan door een e-mail met je motivatie en CV te sturen aan Ruben Kool ruben@nieuwmos.nl voor vragen bel Ruben 06-47114311