Eind maart neem ik afscheid als ondernemer bij Nieuw Mos. Dit moment komt met rasse schreden dichterbij en dat voelt best een beetje onwerkelijk. Desondanks willen we het niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben we een leuk programma bedacht om bij het afscheid stil te staan, waarbij zowel klanten als medewerkers welkom zijn. Deze viering zal plaatsvinden op zondag 7 april van 15 tot 18 uur.

In gesprek met…
We trappen af met een “college tour”, een beetje zoals in de duurzame week van Nieuw Mos, toen ik Jan Dirk van de Voort van kaasboerderij Remeker interviewde. Voor deze speciale gelegenheid heb ik gezocht naar een gast die voor mij persoonlijk betekenis heeft: Tjitske Brouwer van Wijnimport Vinoblesse. Zoals wij bij Nieuw Mos proberen te ondernemen vanuit idealen, doet zij dat in de 

Kopje koffie van Nieuw MOS Natuurvoeding

Joren Jacobs
Ondernemer bij Nieuw Mos

wijnbranche. Daarnaast heeft ze de hoogste Nederlandse titel in de wijnkunde, namelijk die van “Magister Vini” en is ze dus ook wetenschappelijk onderlegd. Mijn eerste specifieke cursus over biologische/groene wijn volgde ik lang geleden bij Tjitske. Ik hoop dat dit een mooi gesprek gaat worden over wijn en ondernemen met idealen.

Borrel
Na het gesprek met Tjitske is het tijd voor een informele borrel, een ontspannen gelegenheid voor klanten en medewerkers om stil te staan bij mijn vertrek en desgewenst nog even een persoonlijk praatje te maken met mij, hoewel ik na mijn vertrek zeker nog bij Nieuw Mos over de vloer zal blijven komen, al is het maar voor de boodschappen.

Het hele programma zal plaatsvinden in het warenhuis van Nieuw Mos, Leusderweg 21, dat voor de gelegenheid wat eerder zal sluiten. Om een indicatie te hebben van hoeveel mensen we kunnen verwachten, is het fijn als je je even aanmeldt via onderstaand emailadres. Kun je nog niet beslissen, dan is op het laatste moment binnenlopen ook prima hoor 😉

Tjitske Brouwer

 Zondag 7 april: programma in het kort

15:00-16:30 uur: Joren gaat in gesprek met Tjitske Brouwer
16:30-18:00 uur: Borrel – voor klanten en medewerkers

Aanmelden: aanmelding@nieuwmos.nl

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet,
Joren